Direct contact:

(0318) 46 37 40

    ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
    za | 8.00 tot 13.00 uur
    zon- en feestdagen gesloten

Container huren Wageningen

Container huren Wageningen

Uw bouwafval in Wageningen netjes opgeruimd

Bent u van plan om te gaan verbouwen of te slopen in Wageningen? Of heeft u een stuk grond dat uitgegraven moet worden? Dan heeft u afval dat snel, effectief en schoon moet worden afgevoerd. Martin Siebelink uit Wageningen heeft hiervoor de oplossing. Bij ons kunt u een passende container huren, waardoor u al uw afval netjes en snel kunt afvoeren. U kunt de container huren in Wageningen op afroep. Wij komen hem bij u afleveren op het gewenste tijdstip en wij halen hem ook weer op wanneer u dat wenst.

Op welke manieren kunt u huren in Wageningen?

U kunt op verschillende manieren bij Martin Siebelink een container huren in Wageningen. Wij kunnen de container afleveren bij u op afroep waarbij u mag bepalen waar deze geplaatst moet worden. Er zijn verschillende afspraken te maken voor het huren in Wageningen en uiteraard kunt u afspreken dat u meer containers nodig heeft.

Een container huren in ieder formaat

Via deze website kunt u eenvoudig de gewenste container bestellen. Doordat wij containers verhuren in verschillende formaten, is er altijd een passend exemplaar voor u beschikbaar. Uiteraard kunt u ook meerdere afvalcontainers bij ons huren mocht dat nodig zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is uw bestelling aan ons doorgeven en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de zaken met u door te spreken. Voor een scherpe prijs heeft u op die manier al uw afval weggewerkt.

Wij plaatsen de afvalbakken bij u in Wageningen

Wij komen de container die u wilt huren bij u afleveren in Wageningen wanneer het u goed uitkomt. Wij plaatsen deze op de plek die u wenst en indien wij denken dat er een beter alternatief is voor plaatsing in verband met de werkzaamheden en de afvoer van het afval en grond dan laten we u dat ook weten. Tevens kan het natuurlijk zijn dat u een verbouwing of nieuwbouw laat uitvoeren en dat u een combinatie wilt afnemen bij ons. U kunt ons dan ook huren om de sloopwerkzaamheden door ons te laten uitvoeren en dat u zelf verder gaan met de verbouwing of de nieuwbouw. De containers blijven dan gewoon geheel tot uw beschikking tot u klaar bent met uw bouwwerkzaamheden.
De voordelen op een rij:

  • Zorgvuldig plaatsen van de afvalcontainers
  • De containers staan vrij van de bodem
  • Flexibele huurcontracten
  • Verschillende maten

Meer weten? Neem voor het huren van een container in Wageningen contact op!

Wilt u meer weten of wilt u nu meteen een container huren in Wageningen bel ons dan of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u en leggen u dan uit welke mogelijkheden er zijn om bij ons te een container te huren.

Bestel direct uw container in Wageningen >