Op martinsiebelink.nl bieden wij veel betaalmogelijkheden aan voor een snelle en efficiënte afhandeling. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om een factuur binnen een afgesproken termijn te ontvangen.

 

U kunt uw bestelling op meerdere manieren betalen. Dit kan via:

iDEAL | Online betalen via uw eigen bankPayPal - biedt via EMS de wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode Bancontact - WikipediaKlarna reviews | Bekijk consumentenreviews over klarna.com 

 

Bij iDEAL kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afronden met jouw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je al gebruik maakt van telebankieren, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

 

Orderbevestiging niet ontvangen?

 

Als de bestelling is betaald, ontvang je direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Mocht je geen orderbevestiging ontvangen, dan is waarschijnlijk je e-mailadres niet juist ingevoerd. Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!