Direct contact:

(0318) 46 37 40

    ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
    za | 8.00 tot 13.00 uur
    zon- en feestdagen gesloten

Container huren Arnhem

Container huren Arnhem

Een container waar meer in kan!

Wanneer u bouw of sloopwerken heeft dan kunt u bij Martin Siebelink een container huren in Arnhem. Wij beschikken over containers waar het puin en bouwafval nauwkeurig in kan worden opgeslagen. Bovendien kan iedere container vervoerd worden met een geschikte truck. Echter zijn al onze containers zeer voordelig geprijsd, omdat ze meer puin en afval kunnen bevatten. Zo wordt het huren in Arnhem van een container erg voordelig.

We kunnen meer dan verhuren in Arnhem

U kunt bij Martin Siebelink voor meer terecht dan alleen een container huren. Wij kunnen in Arnhem ook uw bestrating regelen, het sloopwerk voor u uitvoeren en uw grond afgraven en vervangen. Wilt u de afvalbakken huren voor deze klussen maar wilt u een deel van die klussen aan ons overlaten dan bent u ook hiervoor bij ons aan het goede adres om deze in huren in Arnhem.

De afvalbakken die u nodig heeft

Met een container die u bij ons huurt, kunt u de berg afval en bouwstoffen bij u voor de deur onder controle houden. Hierdoor hoeft u niet op zoek naar een passende aanhangwagen om het materiaal in te vervoeren. Wij lossen samen met u al uw afvalproblemen op. Wanneer u echter denkt dat één container niet voldoende is, kunt u uiteraard meerdere containers huren. In het overzicht op deze website kunt u eenvoudig aangeven welke afvalbakken u wilt huren. Zo hebben wij voor ieder soort materiaal een geschikte afvalbak beschikbaar om uw materialen in op te slaan en op een geschikte wijze te vervoeren.

Makkelijk te plaatsen bij u in Arnhem

De containers die u bij ons kunt huren zijn ook vrij gemakkelijk te plaatsen. Het betekent dat u de bak vrijwel overal kunt plaatsen. En het is ook een groot voordeel dat de bak aan alle zijden gebruikt kan worden. Het betekent dat het niet uitmaakt hoe de bak staat. U kunt er altijd bij.

Neem contact op met ons voor het huren van een container in Arnhem!

U kunt ons bellen om een container te huren bij ons maar u kunt ook het formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en laten u weten hoe de de afvalcontainer op uw bouwplek in Arnhem kunt krijgen en wat de kosten zijn. Bent u dus van plan een container te huren in Arnhem dan weet u dat u bij ons aan het juiste aders bent.

Belstel uw container in Arnhem >