Direct contact:

(0318) 46 37 40

  ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
  za | 8.00 tot 13.00 uur
  zon- en feestdagen gesloten

Container huren Renkum

Container huren Renkum

De oplossing voor bouwafval en puin

Heeft u grond dat afgevoerd moet worden of puin en bouwafval na bouw en sloopwerkzaamheden? Dan heeft u een container nodig om dat afval in op te slaan. Bij Martin Siebelink kunt u eenvoudig en snel een container huren in Renkum. Wij leveren deze containers ook in Renkum en omstreken, leveren hem bij u af en halen hem weer op wanneer u dat wenst. U kunt naast afvalbakken huren ook bij ons terecht als u de grond niet zelf wilt afgraven of het sloopwerk liever uit handen geeft. Onze afvalbakken kunt u volledig benutten en bieden een ideale oplossing om uw afval en materiaal zorgvuldig en veilig weg te werken.

Afvalcontainers beschikbaar in diverse afmetingen

Wij bieden de oplossing om de berg afval en de overbodige materialen voor uw deur weg te werken. Bij ons huurt u een container die ruimte biedt aan al uw materiaal. Door de verschillende afmetingen die wij beschikbaar hebben, zit er te allen tijde een gepast exemplaar tussen die voor u een ideale oplossing biedt. De afmetingen van de containers vindt u op de website, waardoor u bovendien tevens uw bestelling gedetailleerd aan ons door kunt geven. Een ander voordeel van de containers is dat deze voor het grootste gedeelte los van de grond staan. Wanneer u dus bouw of graafwerkzaamheden heeft, dan bent u bij Martin Siebelink aan het juiste adres om uw afval en puin zo netjes mogelijk af te voeren.

Wij kunnen meer bij u in Renkum!

Uiteraard bieden wij meer aan dan alleen een container huren. Naast huren in Renkum van deze puincontainers kunnen wij ook delen van uw bouw of graafwerkzaamheden van u overnemen. Wij zijn dagelijks in Renkum te vinden met onze shovels en graafmachines zodat wij ook de grond voor u kunnen afgraven en nieuwe grond kunnen aanleveren. U kunt ook het sloopwerk aan ons uitbesteden.

Waarom een afvalbak in Renkum voordelig is

Het mag duidelijk zijn dat het huren van een goede container erg voordelig en praktisch is. Stelt u zich maar eens voor hoeveel tijd u kwijt bent met het afvoeren in uw afvalbak wanneer u het zelf probeert te doen. Onze containers kunt u voor langere tijd huren. En heeft u afval dan is het allemaal weer netjes in orde met onze afvalcontainer. Een groot gemak dus. Bent u dus van plan om een container te huren in Renkum dan bent u bij ons aan het goede adres.

De voordelen van onze afvalcontainers:

 • Grond, puin en bouwafval
 • 6m³, 9m³, 10m³ containers en meer
 • Speciale containerauto
 • Puin blijft liggen waar het ligt
 • Vrijwel overal neer te zetten op de bouwplek

Neem contact met ons op en huur direct uw container in Renkum!

Wilt u meer weten of wilt u nu meteen een container huren in Renkum? Bel ons dan of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op en vertellen u wat de mogelijkheden zijn.

Bestel direct uw container in Renkum >