beschikbaar

BM Containers 15m³ Container bouw- en sloop afval - wisselen
BM Containers 15m³ Container bouw- en sloop afval - wisselen
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

15m³ Container bouw- en sloop afval - wisselen

Wil je weten wat er allemaal wel en niet in mag? Klik hier

  • Past op een parkeerplek
  • Inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Razendsnelle haal- en brengservice

Meer of minder ruimte nodig?

Kies hier jouw leverdatum

745,-

Prijs is incl. 2 weken huur en incl. BTW

Het werkt dus zo:

  • We brengen je gekozen container op de door jouw gekozen dag
  • Jij gooit het afval in de container en wanneer deze opgehaald moet worden laat je dit ons weten
  • Wij halen jouw container weer op en bezorgen als je dat wilt een nieuwe

Bouwafval, ook wel bouw- en sloopafval genoemd, is een verzamelnaam voor meerdere afvalstoffen. In deze container mag u meerdere afvalsoorten door elkaar aanbieden. Bijvoorbeeld hout, puin, ijzer, gips, glas en inboedel. Perfect voor uw bouw of sloop klus. Ook te gebruiken bij het opruimen van uw huis of schuur. 

15m³ bouwafval container plaatsen

Wanneer u een 15m³ bouwafval container besteld, komen wij die bij u op de afgesproken dag en tijd bij u plaatsen. Wij plaatsen uw 15m³ bouwafval container bijvoorbeeld bij u op uw oprit of parkeerplaats, waar u ook maar wenst. Het is raadzaam om tijden het plaatsen van de container aanwezig te zijn, zodat uw container altijd op de gewenste plek geplaatst wordt.

15m³ bouwafval container vol?

Wanneer u klaar bent met u klus en de container zit vol, kunt u uw container afmelden via onze website of belt u naar onze klantenservice. Wij zullen uw 15m³ bouwafval container weer ophalen op de afgesproken dag. Is uw container vol maar heeft u uw klus nog niet af? Dan kunt u eenvoudig de container om laten ruilen voor een nieuwe bouwafval container. Het is ook mogelijk om de container om te laten ruilen voor een andere afvalsoort container.

Extra informatie

Als Besteller bent u verantwoordelijk voor het afval in de container. Dus bijvoorbeeld ook als iemand anders er afval in gooit wat er niet in mag. 

Belading 

Voor het beladen van de 15m³ bouwafval container bent u verantwoordelijk. Voor het veilig vervoeren van de container, mag u de container niet hoger laden dan 20 cm boven de rand. Ook mag er geen afval uitsteken aan de voor- zij- en achterkant.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Rechts staan veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen. Stel deze dan aan Dick. Die weet precies wat jij allemaal wilt weten over afvalcontainers.

Hoe lang kan ik de container huren?

de 3m³, 6m³ en 10m³ containers mogen 8 weken huurvrij bljiven staan. Na 8 weken rekenen wij €1,- per dag. de 15m³ en 20m³ mogen 2  weken blijven staan, hierna betaald u €5 per dag. 

Waar en hoe wordt de container geplaatst?

De container wordt met onze vrachtwagen bij u gebracht. De chauffeur zet de container neer op de plek waar u wilt. Dit gaat altijd in overleg met de chauffeur of dat de plek bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Wat moet ik doen als de container vol is?

Als de container vol is kunt u onder het knopje 'container ophalen' de container afmelden, deze komen wij dan weer ophalen. Als de container vol is, kunt u onder het knopje 'container wisselen' doorgeven dat u graag een nieuwe lege container wilt. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

Welk formaat container kan ik het beste bestellen?

Dit kunt u zelf uitrekenen. lengte x breedte x hoogte

U moet altijd rekenen in meters. En omdat u het los in de container gooit is het verstandig om 15% meer te rekenen in verband met de lege ruimtes.

voorbeeld:

U gaat de bestrating van de oprit vervangen en wilt de oude stenen weg gooien. Uw oprit is 18 meter lang, 4,5 meter breed en de dikte van de stenen is 6 cm. Belangrijk is om de de dikte van de steen om te rekenen naar meters dit doet u om in dit geval te delen door 100. 6/100= 0.06 

18x4,5x0.06= 4,86m³

Hier moet dan nog de 15% extra bij rekenen, dit doet u door te vermenigvuldigen met 1,15

4,86x1.15= 5.6m³

U heeft dan een 6m³ container nodig

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container
Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!