beschikbaar

BM Containers 10m³  Houtafval gesloten container
BM Containers 10m³  Houtafval gesloten container
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

10m³ Houtafval gesloten container

Wil je weten wat er allemaal wel en niet in mag? Klik hier

  • Past op een parkeerplek
  • Inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Razendsnelle haal- en brengservice

Meer of minder ruimte nodig?

Kies hier jouw leverdatum

235,-

Prijs is incl. 8 weken huur en incl. BTW

Het werkt dus zo:

  • We brengen je gekozen container op de door jouw gekozen dag
  • Jij gooit het afval in de container en wanneer deze opgehaald moet worden laat je dit ons weten
  • Wij halen jouw container weer op en bezorgen als je dat wilt een nieuwe

Wilt u een 10m³ gesloten houtcontainer huren? Afvalhout is afkomstig van sloop- of verbouwingswerken. Door een verbouwing komt er veel afvalhout vrij u moet dan denken aan deuren, kozijnen, meubels(zonder bekleding of kussens), pallets, plinten etc. Door op een snelle, gemakkelijke en goedkope manier kunt bij ons een 10m³ houtcontainer huren om zo op een verantwoorde wijze uw afvalhout af te voeren.

10m³ gesloten houtcontainer plaatsen 

Wanneer u een 10m³ gesloten houtcontainer besteld, komen wij op de afgesproken dag en tijd uw container brengen. Wij plaatsen uw houtcontainer dan bijvoorbeeld op de oprit of parkeerplaats, waar u ook maar wenst. Het is raadzaam om tijdens het plaatsen aanwezig te zijn, zodat uw container op de gewenste plek geplaats wordt. 

10m³ gesloten houtcontainer vol? 

Wanneer u klaar bent met uw klus en de container vol zit, kunt u de container afmelden via onze website of belt u naar de klantenservice. Wij zullen uw 10m³ gesloten houtcontainer weer ophalen op de gewenste datum. Is uw container vol en is de klus/verbouwing nog niet klaar? Kunt u eenvoudig de container om laten ruilen voor een nieuwe houtcontainer. Ook is het mogelijk om de houtcontainer om te laten ruilen voor een andere afvalsoort container. 

Extra informatie

Als besteller bent u verantwoordelijk voor het afval wat in de container komt. Dus bijvoorbeeld ook als iemand anders er afval in gooit wat er niet in mag.

Belading

Voor het beladen van de gesloten 10m³ houtcontainer bent u verantwoordelijk. Voor het veilig vervoeren van de container, mag u de container niet hoger dan 20cm boven de rand. Er mag ook geen afval aan de voor -zij- en achterkant uitsteken. 

Wat gebeurt er met uw houtcontainer? 

Het hout wordt door BM Containers ingezameld, om vervolgens in grote hoeveelheden weg te brengen naar de eindverwerker. Deze snippert het hout in kleine stukjes, waarna alle metalen zoals bijvoorbeeld spijkers eruit gehaald worden. Daarna wordt het hout gewassen zoals dat genoemd word, waardoor er mooie schone snippers overblijven. Hier worden vervolgens weer pallets en houtplaten van gemaakt. Zo draagt u bij aan een circulaire economie.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container
Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!