beschikbaar

BM Containers 12m³ Houtafval container - wisselen
BM Containers 12m³ Houtafval container - wisselen
contact person image

Heb je vragen over dit product? Stel je vraag aan Dick

12m³ Houtafval container - wisselen

Wil je weten wat er allemaal wel en niet in mag? Klik hier

  • Past op een parkeerplek
  • Inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Razendsnelle haal- en brengservice
Kies hier jouw leverdatum

335,-

Prijs is incl. 8 weken huur en incl. BTW

Het werkt dus zo:

  • We brengen je gekozen container op de door jouw gekozen dag
  • Jij gooit het afval in de container en wanneer deze opgehaald moet worden laat je dit ons weten
  • Wij halen jouw container weer op en bezorgen als je dat wilt een nieuwe

Wilt u een 12m³ houtcontainer huren? Afvalhout is afkomstig van sloop- of verbouwingswerken. Door een verbouwing komt er veel afvalhout vrij u moet dan denken aan deuren, kozijnen, meubels(zonder bekleding of kussens), pallets, plinten ect. Door op een snelle, gemakkelijke en goedkope manier kunt bij ons een 12m³ houtcontainer huren om zo op een verantwoorde manier uw afvalhout af te voeren.

12m³ houtcontainer plaatsen 

Wanneer u een 12m³ houtcontainer besteld, komen wij op de afgesproken dag en tijd uw container brengen. Wij plaatsen uw houtcontainer dan bijvoorbeeld op de oprit of parkeerplaats, waar u ook maar wenst. Het is raadzaam om tijdens het plaatsen aanwezig te zijn, zodat uw container op de gewenste plek geplaats wordt. 

12m³ houtcontainer vol? 

Wanneer u klaar bent met uw klus en de container vol zit, kunt u de container afmelden via onze website of belt u naar de klantenservice. Wij zullen uw 12m³ houtcontainer weer ophalen op de gewenste datum. Is uw container vol en is de klus/verbouwing nog niet klaar? Kunt u eenvoudig de container om laten ruilen voor een nieuwe houtcontainer. Ook is het mogelijk om de houtcontainer om te laten ruilen voor een andere afvalsoort container. 

Extra informatie

Als besteller bent u verantwoordelijk voor het afval wat in de container komt. Dus bijvoorbeeld ook als iemand anders er afval in gooit wat er niet in mag.

Belading

Voor het beladen van de 12m³ houtcontainer bent u verantwoordelijk. Voor het veilig vervoeren van de container, mag u de container niet hoger dan 20cm boven de rand. Er mag ook geen afval aan de voor- zij- en achterkant uitsteken. 

Wat gebeurt er met uw houtcontainer? 

Het hout wordt door BM Containers ingezameld, om vervolgens in grote hoeveelheden weg te brengen naar de eindverwerker. Deze snippert het hout in kleine stukjes, waarna alle metalen zoals bijvoorbeeld spijkers eruit gehaald worden. Daarna wordt het hout gewassen zoals dat genoemd word, waardoor er mooie schone snippers overblijven. Hier worden vervolgens weer pallets en houtplaten van gemaakt. Zo draagt u bij aan een circulaire economie.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Rechts staan veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen. Stel deze dan aan Dick. Die weet precies wat jij allemaal wilt weten over afvalcontainers.

Hoe lang kan ik de container huren?

de 3m³, 6m³ en 10m³ containers mogen 8 weken huurvrij bljiven staan. Na 8 weken rekenen wij €1,- per dag. de 15m³ en 20m³ mogen 2  weken blijven staan, hierna betaald u €5 per dag. 

Waar en hoe wordt de container geplaatst?

De container wordt met onze vrachtwagen bij u gebracht. De chauffeur zet de container neer op de plek waar u wilt. Dit gaat altijd in overleg met de chauffeur of dat de plek bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Wat moet ik doen als de container vol is?

Als de container vol is kunt u onder het knopje 'container ophalen' de container afmelden, deze komen wij dan weer ophalen. Als de container vol is, kunt u onder het knopje 'container wisselen' doorgeven dat u graag een nieuwe lege container wilt. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

Welk formaat container kan ik het beste bestellen?

Dit kunt u zelf uitrekenen. lengte x breedte x hoogte

U moet altijd rekenen in meters. En omdat u het los in de container gooit is het verstandig om 15% meer te rekenen in verband met de lege ruimtes.

voorbeeld:

U gaat de bestrating van de oprit vervangen en wilt de oude stenen weg gooien. Uw oprit is 18 meter lang, 4,5 meter breed en de dikte van de stenen is 6 cm. Belangrijk is om de de dikte van de steen om te rekenen naar meters dit doet u om in dit geval te delen door 100. 6/100= 0.06 

18x4,5x0.06= 4,86m³

Hier moet dan nog de 15% extra bij rekenen, dit doet u door te vermenigvuldigen met 1,15

4,86x1.15= 5.6m³

U heeft dan een 6m³ container nodig

Toch een andere container nodig voor jouw klus?Vind de perfecte container voor jouw klus

Bouwafval containers
Steenpuin containers
Houtafval containers
Tuin- en groen containers
Grond containers
? Vind hier jouw ideale container
Doe de check en bestel direct Wij leveren nog niet op jouw postcode. Wij leveren op jouw adres!