Direct contact:

(0318) 46 37 40

    ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
    za | 8.00 tot 13.00 uur
    zon- en feestdagen gesloten
Container nodig?

Goedkope all-in prijzen en snelle levering!

Grond of zand nodig?

Goedkope all-in prijzen en snelle levering!

Container nodig?

Goedkope all-in prijzen en snelle levering!

Grond of zand nodig?

Goedkope all-in prijzen en snelle levering!

Veel gestelde vragen

Kan mijn oprit schade oplopen van een container of het lossen van onze producten?

U mag zelf aangeven waar u de container of het product geplaatst wilt hebben. Als u aangeeft dat de container of het product op de oprit of bijvoorbeeld op een stoep moet worden geplaatst, proberen wij daar rekening mee te houden. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die kan ontstaan (bijv. verzakken). Een container zelf is al zwaar en als deze gevuld wordt met afval, bijvoorbeeld met grond of puin neemt het gewicht aanzienlijk toe. Daar komt het gewicht van onze vrachtwagen bij.

Kan mijn oprit schade oplopen van een container?

U mag zelf aangeven waar u de container geplaatst wilt hebben. Als u aangeeft dat de container op de oprit of bijvoorbeeld op een stoep moet worden geplaatst, proberen wij daar rekening mee te houden. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die kan ontstaan (bijv. verzakken). Een container zelf is al zwaar en als deze gevuld wordt met afval, bijvoorbeeld met grond of puin neemt het gewicht aanzienlijk toe. Daar komt het gewicht van onze vrachtwagen bij.

Heb ik ontheffing nodig voor het plaatsen van een container voor mijn huis (openbare ruimtes)?

Een container kan zonder problemen geplaatst worden mits het op uw erf gebeurd, denk hierbij aan uw eigen oprit of voortuin. Soms moet u bij uw gemeente een ontheffing aanvragen voor het laten plaatsen van een container. De wetgeving verschilt per gemeente. Controleert u daarom bij uw eigen gemeente of hier regels voor zijn. Vaak kunt u de informatie vinden op de website van uw woonplaats.

Gemeente Ede vermeld geen informatie op hun website over het plaatsen van een container op gemeentegrond. U mag binnen de gemeente Ede niet altijd zomaar een groot voorwerp plaatsen langs de kant van de weg of op de stoep. Hiervoor heeft u vaak toestemming nodig van de gemeente. Zo moet u bijvoorbeeld om toestemming vragen als u een container of steiger wilt plaatsen tijdens het verbouwen van uw huis. Hiervoor kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Ede, bereikbaar op telefoonnummer: 14 03 18 (zonder voorgaande toevoeging van 0318). Vraag naar de wijktoezichthouder van de wijk of het dorp waar de werkzaamheden gaan plaatsvinden.

Wat zijn de afmetingen van de containers?

De afmetingen van onze containers zijn hieronder te zien. Heeft u beperkte ruimte en twijfelt u of een container past? Dan mag u ons altijd een mail sturen met een foto van de beoogde locatie. Onze chauffeurs kunnen dan aangeven of er voldoende ruimte is.

Plek vrijhouden

Voor het plaatsen van onze containers moet tenminste een ruimte van 1 parkeerplaats worden vrijgehouden. Daarnaast moet de vrachtwagen voldoende bewegingsruimte hebben om de container neer te kunnen zetten; dus voor de parkeerplaats moet nog circa 8 meter beschikbaar zijn.

Ik heb teveel afval. Wat nu?

Om veiligheidsredenen en om de capaciteit van de vrachtwagens mag de container niet overbeladen worden. Het afval mag tot 20cm boven de container uitstekend zijn. Heeft u meer afval? Bel ons dan even voor een oplossing: 0318-463740

Wat mag er in de gehuurde afvalcontainer?

Onderstaand kunt u onder de verschillende afvalsoorten zien wat er in uw container afgevoerd mag worden.

Direct online bestellen?

Zijn er andere kosten waar ik nog rekening mee moet houden?

Nee. U betaald een all-in tarief voor uw container. Alle kosten zijn hierin meegenomen. Dit tarief betreft:

  • Het plaatsen en afvoeren van de container
  • Het verwerken van het afval (ongeacht het gewicht)
  • De huur van de container
Hoelang duurt het voordat de bestelde afvalcontainer word geleverd?

Als u vandaag een afvalcontainer besteld kan deze de volgende werkdag worden afgeleverd. Wilt dit liever op een andere dag? Dat is geen probleem. Geeft u dan bij de bestelling even aan welke dag u de container graag wilt ontvangen. U kunt tevens uw voorkeur aangeven voor het plaatsen in de ochtend of in de middag.

Een container bestellen vlak voor het weekend of voor de feestdagen? In deze periodes is het altijd erg druk. Bestel daarom zo snel mogelijk. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de container op tijd geleverd wordt.

Direct online bestellen?

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen of afvoeren van de container?

Betaling bij levering

Indien u kiest voor betaling per pin of contant dient u altijd aanwezig te zijn bij het plaatsen van de afvalcontainer. Bent u niet aanwezig bij de plaatsing? Geeft dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door, zodat u alsnog de betaling via de bank kunt voldoen. U kunt hiervoor bellen naar: 0318-463740. Bent u niet aanwezig tijdens de plaatsing en hebben wij geen betaling ontvangen, dan ontvangt u een rekening voor een ‘loze rit’. De onkosten hiervan zijn afhankelijk van de locatie.

Betaald via iDeal

Heeft u de container al online betaald? Dan hoeft u niet verplicht bij aanwezig te zijn bij de levering. Wij adviseren u dit echter wel te doen. Zo kunt u de gewenste locatie van de container aangeven. Indien het niet mogelijk is voor u om aanwezig te zijn tijdens de plaatsing van de container, dan adviseren wij  om telefonisch bereikbaar te zijn. Onze chauffeur zal u bellen als hij ter plaatse is en in overleg met u de container op de gewenste locatie plaatsen.

Hoe laat wordt de bestelde afvalcontainer afgeleverd?

Onze containers worden geplaatst tussen 7:00 en 18:00 uur. U kunt tijdens het bestellen zelf aangeven of u de container ‘s morgens of ‘s middags wilt ontvangen en een voorkeur tijdstip doorgeven. Wilt u de container op een specifieke tijd ontvangen of laten afvoeren dan komt er een toeslag op de transportkosten (afhankelijk van het plaatsingsadres). Wij kunnen dan niet meer in route rijden. Vraag ons via 0318-463740 of info@martinsiebelink.nl naar de extra transportkosten.

Het kan soms gebeuren dat onze planning wat uitloopt vanwege drukte, weer- of verkeersomstandigheden. Wij doen onze uiterste best om alles volgens de planning te laten verlopen. Mocht u tussendoor vragen hebben of twijfelt u over de levertijd op de dag van de levering, neem dan contact op met 0318-463740 dan kunnen wij u op de hoogte stellen van onze tijdsplanning.

Direct online bestellen? 

Ik wil een afvalcontainer bestellen. Hoe kan ik dit doen?

U besteld uw container gemakkelijk via ons bestelformulier. Komt u er niet uit of heeft u aanvullende vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via 0318-463740 dan helpen wij u graag verder. Een container bestellen vlak voor het weekend of voor de feestdagen? In deze periodes is het altijd erg druk. Bestel daarom zo snel mogelijk, zo kunnen wij er voor zorgen dat de container op tijd geleverd word.

Kan ik contact krijgen met de chauffeur voor de plaatsing?

Onze chauffeurs worden elektronisch aangestuurd. Heeft u opmerkingen of vragen, dan kunt contact nemen via 0318-463740. Onze receptionistes zorgen ervoor dat uw boodschap overgebracht wordt naar onze chauffeur.

Direct online bestellen?

Wat gebeurt er als ik het verkeerde afval in de container deponeer?

Als u ander afval dan dat u bij de bestelling hebt aangegeven in de container deponeert, kunt u na afloop van de huurtermijn hiervoor een aparte rekening krijgen. U bent als klant altijd verantwoordelijk voor het afval dat in de container zit.

Als u een container kiest in het bestelproces ziet u daaronder een overzicht van het afvalsoort dat per container mag worden afgevoerd. Twijfelt u over een bepaald type afval of dit in de container mag? Neem dan even contact op met 0318-463740.

Tip: Wilt u voorkomen dat anderen afval bij u in de container gooien? Span er dan een zeil over, zo voorkomt u extra kosten.

Hoe lang mag een afvalcontainer blijven staan?

Bij de huurprijs van iedere container zijn maximaal 4 weken huur inbegrepen. U hoeft uw container geen 4 weken te laten staan. Zodra uw container vol is kunnen wij deze binnen 2 werkdagen ophalen. Container vol? Bel dan naar 0318-463740.

Wilt u de container langer laten staan? Dan is dit uiteraard geen probleem. De kosten hiervoor zijn € 10,- per week exclusief btw.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Staat uw vraag hier niet tussen de ‘veelgestelde vragen’? Dan kunt u uw vraag aan ons stellen via het contactformulier of bel 0318-463740. Dan kunnen wij alsnog uw vraag beantwoorden.