Direct contact:

(0318) 46 37 40

  ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
  za | 8.00 tot 13.00 uur
  zon- en feestdagen gesloten

Container huren Veenendaal

Container huren Veenendaal

Uw afval op de bouwplaats netjes opgeborgen

Bent u van plan om uw grond af te graven of heeft u bouwplannen waarvoor ook gesloopt moet worden en bent u op zoek naar een container om uw afval en de grond in op te slaan? Dan bent u bij Martin Siebelink aan het juiste adres om die te huren. Wij zijn het bedrijf om een container te huren in Veenendaal omdat wij voor ieder type afval de juiste containers kunnen leveren. Bovendien kunt u naast het huren van containers ook bij ons terecht voor sloopwerken, bestratingen en grondafgravingen.

Een container in diverse maten

Bij ons kunt u verschillende maten containers huren in Veenendaal voor onbepaalde tijd maar ook met een afgesproken duur. Wij leveren de afvalcontainer bij u af en plaatsen de container op die plek in Veenendaal waar u hem wenst. Onze truck is in staat om vrijwel overal te komen en heeft een lage inrijhoogte wat het allemaal nog een stuk gemakkelijker maakt.

Het gemak van een container huren in Veenendaal

Wij bieden dé oplossing voor iedereen die afvalmateriaal snel en gemakkelijk wil afvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat verschillende soorten afval middels onze afvalcontainers op een veilige en efficiënte wijze kunt wegwerken, zonder dat u er veel voor hoeft te doen. U kunt bij ons een container huren in Veenendaal die bij u op locatie wordt geplaatst en wordt opgehaald, zodra deze vol is.

De voordelen van onze afvalbakken op een rij:

 • Grond, puin en bouwafval
 • 6m³, 9m³, 10m³ containers en meer
 • Voordelige tarieven
 • Snelle en flexibele levering
 • Lage inrij hoogte
 • Heftrucks en shovels makkelijk verplaatsbaar

Wij kunnen meer dan afvalbakken verhuren

Heeft u eenmaal besloten om een container te huren bij ons dan kunt u er ook voor kiezen om een aantal werkzaamheden aan ons uit te besteden. Wij kunnen voor u de grond afgraven, uw nieuwe grond in Veenendaal aanleveren en deze bestraten en we kunnen sloopwerken uitvoeren. Met onze shovels kunnen we gemakkelijk in de bak komen van de afvalcontainer zodat het allemaal netjes verloopt.

Kies voor het huren van een container in Veenendaal

Wilt u meer weten of wilt u nu meteen een container huren in Veenendaal neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen maar u kunt ook het formulier invullen op de site. Wij nemen dan vrijwel meteen contact met u op om de mogelijkheden van het huren met u door te spreken.

Bestel direct uw container in Veenendaal >