Direct contact:

(0318) 46 37 40

    ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
    za | 8.00 tot 13.00 uur
    zon- en feestdagen gesloten

Container huren Utrecht

Een container in Kootwijkerbroek om al uw puin in te storten?

Heeft u er ook last van dat u maar niet weet waar u uw bouwafval en puin van een sloopwerk moet laten? Dan wordt het tijd om na te denken over een container om het afval in op te slaan. Martin Siebelink heeft de oplossing voor u omdat u deze afvalcontainers bij ons kunt huren. Wanneer u besluit om bij ons een container te huren in Kootwijkerbroek, dan profiteert u van een onze lage tarieven. Bovendien kunt u naast de huur van de bakken ook gebruik maken van onze andere diensten zoals grond afgraven, sloopwerkzaamheden en sloopwerken.

Verschillende maten bakken voor u in Kootwijkerbroek

Onze containers hebben verschillende maten waardoor er voor uw werkzaamheden altijd een passend exemplaar voor handen is en u gemakkelijk al uw puin erin kan storten. U kunt deze bakken ook huren in Kootwijkerbroek. Wij plaatsen de container bij u op de bouwplaats en komen hem ook weer ophalen op het tijdstip dat u dat wenst.

Bekijk het overzicht en maak uw keuze

Voor ieder type afval hebben wij de juiste afvalcontainers voor u in Kootwijkerbroek ter beschikking. Het huren van deze containers is bij ons erg eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat al uw puin in zeer korte tijd kan worden weggewerkt bij u voor de deur. In het overzicht dat wij bieden op deze website, kunt u de verschillende maten van de containers bekijken en de keuze voor de juiste afvalcontainer maken. Zodra u uw bestelling aan ons kenbaar heeft gemaakt, nemen wij spoedig contact met u op om de bestelling af te ronden en afspraken te maken over de haal- en brengtijden. Bent u dus van plan om een afvalbak te huren in Kootwijkerbroek? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Besteed ook het werk aan ons uit

Heeft u besloten dat het tijd wordt om een container te huren bij ons dan kunt u ons ook een aantal andere werkzaamheden aan ons uit besteden. Wij kunnen grond afgraven, uw nieuwe grond in Kootwijkerbroek brengen en bestraten en we kunnen sloopwerken voor u uitvoeren. Daarbij kunt u ook shovels huren bij ons om het afgraven gemakkelijker te maken. We kunnen in principe alle kanten op. U kunt alleen de afvalbak huren bij ons. U kunt er ook een shovel bij laten komen om zelf de grond af te graven. Maar u kunt het ook allemaal door ons laten doen.

Wilt u meer weten? Neem voor een container huren in Kootwijkerbroek contact op!

Bent u zover dat u een container wilt huren in Kootwijkerbroek? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan uitleggen waarom onze containers zo voordelig zijn en plaatsen hem op het tijdstip dat u dat wenst. U kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Bestel direct uw container in Kootwijkerbroek >