Direct contact:

(0318) 46 37 40

    ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
    za | 8.00 tot 13.00 uur
    zon- en feestdagen gesloten

Container huren Ede

Container huren Ede

Container verhuur in Ede

Bent u op zoek naar een bedrijf die een oplossing biedt voor al het afval van uw grondwerken, verbouwing of sloopwerk? En moet deze geschikt zijn om afval zoals grond, puin en bouwafval veilig op te slaan? Dan bent u bij Martin Siebelink aan het goede adres. Wij hebben containers beschikbaar om te huren in verschillende maten en de containers die wij gebruiken zijn zodanig ontwikkeld dat de ondergrond vrijwel onbeschadigd blijft. Wij gebruiken deze containers voor ons eigen werk maar u kunt ook een container huren in Ede als u zelf aan de slag wilt met een bouwklus of een sloopwerk.

De container wordt bij u in Ede bezorgd

Alhoewel wij de containers beschikbaar hebben om dienst te doen binnen ons eigen bedrijf, zijn deze ook uitstekend geschikt om te huren in Ede. Heeft u dus plannen om te slopen, te verbouwen of heeft u wellicht grondwerkzaamheden die verricht moeten worden? dan kunt u bij ons een container huren voor een bepaalde periode. Martin Siebelink komt het dan bij u afleveren en plaatsen op de beste plek die voorhanden is. Wilt u dus een container huren in Ede? Dan bent u bij ons al jarenlang aan het goede adres.

Gemakkelijk inladen en afvoeren

De containers die u bij ons kunt huren zijn zo ontwikkeld dat graafwerktuigen en shovels er gemakkelijker bij kunnen. Hierdoor is het inladen van het afval erg gemakkelijk en bent u snel af van het materiaal dat u niet nodig heeft. Een container huren in Ede biedt daardoor meer gemak, dan wanneer u besluit het afval op een aanhanger te laden en af te voeren.

Laat een deel van het werk aan ons over

Ondanks dat u bij ons een container huren kunt voor uw sloop, verbouw of grondwerkzaamheden kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal van die werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Wat dacht u er bijvoorbeeld dat wij uw grondwerk uitvoeren. Wij graven dan de grond uit. Maar ook het sloopwerk kunnen we voor u verzorgen. Wij zorgen dan dat het afval netjes wordt opgeslagen en u kunt zelf verder gaan met het gebruik van de gehuurde containers.

Hoe kunt u een container bestellen in Ede?

U kunt eenvoudig het formulier invullen op de site of ons even bellen om de containers te huren in Ede. Wij leveren dan de containers bij u in Ede op het gewenste tijdstip en leggen u ook uit hoe u ermee om moet gaan. En als hij vol zit dan komen we hem weer bij u ophalen.

Bestel direct uw container in Ede >