Direct contact:

(0318) 46 37 40

  ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
  za | 8.00 tot 13.00 uur
  zon- en feestdagen gesloten

Container huren Bennekom

Container huren Bennekom

Afvalcontainers huren voor uw bouwafval

Heeft u een afvalcontainer in Bennekom nodig voor het puin dat vrijkomt bij uw bouwwerkzaamheden? Of heeft u grond dat uitgegraven en afgevoerd moet worden? Dan bent u bij Martin Siebelink aan het juiste adres. Bij ons kunt u een container huren in Bennekom om uw bouwafval, bouwpuin en grond in op te slaan. Wanneer u besluit bij ons een container te huren dan maakt u gebruik van de volgende voordelen:

 • Onze containers worden zorgvuldig omhoog getakeld, er valt geen puin uit
 • Verschillende maten
 • Aflevering van de container op de plek die u wenst
 • Rand werktuigen beschikbaar zoals shovels en kranen
 • Speciale containerauto
 • Beschikbaar in Bennekom en omstreken
 • Naast containerhuur ook shovelhuur mogelijk

Wanneer u dus afvalbakken wilt huren in Bennekom maar wel eisen stelt aan deze bakken dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij kunnen ook uw grond afgraven in Bennekom

U kunt bij Martin Siebelink meer verwachten dan alleen afvalbakken huren want we kunnen meer. Heeft u grond in dat afgegraven moet worden? Dat kunnen wij ook. U kunt dan naast de container ook een shovel bij ons huren in Bennekom waarmee wij de grond voor u uitgraven. Ook voor sloopwerken kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er dan meteen voor dat het puin netjes in de containers wordt opgeslagen. En heeft u op uw afgegraven grond dat wij afgevoerd hebben nieuwe grond en bestrating nodig dan regelen we dat ook voor u.

De voordelen van onze afvalcontainers

Onze containers bieden verschillende voordelen. Zo worden onze containers secuur omhoog op de wagen getakeld, waardoor het puin er netjes in blijft liggen. Met onze afvalcontainers kunt u de afvalberg bij u voor de deur eenvoudig onder controle houden, doordat u alles snel en eenvoudig bij een kunt rapen en kunt afvoeren. Met onze containerauto’s kunnen wij uw materiaal immers vrijwel overal komen ophalen en op een verantwoorde wijze vervoeren naar een geschikte locatie.

Bel ons om nu meteen een container in Bennekom te bestellen!

Heeft u interesse om een container te huren in Bennekom? Bel ons dan of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. En als u meer wilt laten doen door ons zoals sloopwerken dan kunnen we dat ook met u doornemen en inplannen.

Bestel direct uw container in Bennekom >