Direct contact:

(0318) 46 37 40

  ma – vrij | 7.00 tot 17.00 uur
  za | 8.00 tot 13.00 uur
  zon- en feestdagen gesloten

Container huren Barneveld

Container huren Barneveld

De afvalbak voor uw bouwafval en puin

Heeft u een container nodig in Barneveld omdat u werkzaamheden aan het uitvoeren bent aan een huis of ander pand? Dan kan Martin Siebelink u de afvalcontainer leveren die u nodig heeft. Onze containers zijn ontwikkeld om het afval er gemakkelijk in te storten. Doordat de bak zorgvuldig omhoog getakeld wordt, blijft het afval goed op haar plaats liggen, wat uiteraard een groot voordeel is. Naast onze service van container huren in Barneveld zijn we ook in te huren voor grondwerkzaamheden, bestratingen en sloopwerken.

Wat kunt u bij ons huren in Barneveld?

U kunt bij ons één container huren in Barneveld maar ook meer. We leveren de afvalbakken in verschillende maten en zetten deze op die plek neer waar u dat wenst. De contractduur voor het container huren kan voor onbepaalde tijd afgesproken worden maar er kan ook een vaste periode overeengekomen worden.

De vele voordelen van onze afvalbakken

Met de containers die u bij ons huren kunt, helpen wij u snel af van de berg afval en materialen bij u voor de deur. Zo kunt u er snel voor zorgen dat u het afval onder controle houdt en dat het materiaal veilig en snel kan worden afgevoerd. U hoeft niet op zoek naar passende aanhangers, omdat wij de gehuurde container weer snel bij u in Barneveld komen ophalen. Dit levert u veel gemak op, waardoor u zorgeloos verder kunt met de klus waar u mee bezig bent. Doordat wij beschikken over een breed assortiment containers, is er altijd één die aansluit op uw wensen. De voordelen van onze afvalcontainers zijn verder:

 • Grond, puin en bouwafval
 • Huren van 6m³, 9m³ en 10m³ containers en meer
 • Speciale containerauto
 • Puin blijft liggen waar het ligt
 • Vrijwel overal neer te zetten op de bouwplek

Waarom zijn afvalcontainers zo makkelijk?

Afvalcontainers zijn vooral erg gemakkelijk bij bouw, verbouw en sloopwerkzaamheden. Het vuil ligt anders behoorlijk in de weg en het kan nog gevaarlijk zijn ook op een bouwplaats. U als particulier maar ook als aannemer zit daar natuurlijk niet op te wachten. Het is een stuk prettiger werken wanneer al het puin en bouwafval netjes gestort kan worden in een container die u bij ons in Barneveld kunt huren. En omdat onze afvalcontainers aan alle kanten dezelfde toegangen heeft om het vuil in te storten maakt het ook niet uit waar deze staat.

Huur vandaag nog uw container in Barneveld!

Wanneer u interesse heeft om een container te huren in Barneveld dan kunt u ons bellen of het formulier invullen. Wij kunnen u dan uitleggen wat de voordelen van onze containers zijn en hoe wij te werk gaan.

Bestel direct uw container in Barneveld >